onsdag 30 juni 2010

Vår bröllopshemsida!

Okej, trotts paniken med våra fina inbjudningar så har vi i alla fall fått klart vår bröllopshemsida. Där har vi skrivit all information som våra gäster kan tänkas behöva inför den stora dagen. Allt från övernattningsförslag till roliga aktiviteter (utöver bröllopet) som man kan göra när man ändå är i Varberg.

Jag kan tyvärr inte dela med mig av vår bröllopssida fören efter bröllopet eftersom där står en del privat information. Men ett litet smakprov på vår framsida kan ni få. Bilden är tagen i en fotoautomat alldeles i början av vårat förhållande. Innan vi ens hade erkänt att vi hade ett men det tog nog inte lång tid efter detta tillfälle som vi bestämde oss för att köra hela vägen ut. Ja, och nu ska vi alltså gifta oss. Ca 5 år efter att denna bilden togs.

I alla fall, vi har använt oss tjänsten på Project Wedding. Det är helt gratis att bli medlem och använda alla deras funktioner. Dessutom finns där massor med inspiration inför bröllopet.

Där finns även en rolig kart-tjänst som även fungerar på Svenska orter. Man kan göra vägbeskrivningar och sätta ut olika ”mål” på kartan. Det fungerade dock inte för oss för den park där vi ska gifta oss har ingen adress, jävla sätt!

Inga kommentarer: