Om bloggen

Sara heter jag som driver den här bloggen och detta är början till min dröm om en alldeles egen butik här i Göteborg.

Här kommer ni kunna följa oss i vårt arbete från blogg, till webbshop till invigningen av butiken!
Vi kommer inrikta oss på upcycling, det vill säga att vi tar hand om gamla saker som ingen vill ha och gör om dem till nya saker som ALLA vill ha! Allt från smycken till möbler!

I vår webbshop kommer man kunna köpa en blandning av saker vi har gjort själv, saker som andra konstnärer har gjort och en del roliga nyinköpta saker också.
Självklart kommer man kunna göra en hel del loppisfynd med eftersom det är dom jag är bra på.


Letar du efter något speciellt? Maila eller kommentera så ska jag hålla mina ögon öppna, just nu är jagest inne på lite retro saker eftersom det är den stilen vi har hemma. Däremot hittar jag med jämna mellanrum även vintage och shabby chic saker.
Jag kommer dela med mig av mycket här i bloggen, både privata saker och sånt som är till försäljning.Man kan säga att ni som följer min blogg helt enkelt får förtur på de fina sakerna innan de hamnar i webbshoppen eller den framtida butiken!

Men nog om det och mer om mig! Idén för Sött, Nött & Lagat fick jag för några år sedan, den har legat och grott ett tag och nu känner jag att det är precis rätt tid att ta tag i det här!
Jag är 28 år, gift med Daniel och bor i Göteborg med våra 3 katter sen 5 år tillbaka. Jag var under 2009-2010 en väldigt aktiv bröllopsbloggare och den bloggen har under tidens gång fått en mer inriktning mot pyssel och andra saker som jag gillar.

Självklart kommer jag fortsätta dela med mig av alla mina bästa pyssel som vanligt, det är ju ändå det som jag är allra bäst på!

Varma hälsningar/ Sara


Sött, Nött & Lagats medarbetare:Inga kommentarer: