fredag 1 april 2011

Fantasi Bröllopet

Nu är snart ännu en arbetsvecka till enda. Helgen kommer tillbringas med penseln i handen och förhoppningsvis kommer snart hallen att bli klar! Eller i alla fall färdigmålad vilket är enklare sagt än gjort med 3 stycken hyperaktiva katter som hela tiden ska härja omkring. Vi får väl kalla det för charmfläckar, alla dessa ställen på väggen med katthår på. Tur att vi målar med orange/gul för då syns färgfläckarna på katterna inte lika mycket.

I alla fall. Lite bröllopsprat igen. Vi har äntligen tagit tummen ur och gjort en beställning på vår bröllopsbild. Det är fotoredigeraren Cindy Grundberg som har redigerat vår bild och ni hittar henne HÄR.
Behöver jag säga att vi älskar hur vår bröllopsbild blev? Självklart har vi ju normala porträtt också men varken jag eller Daniel känner för att ha ett "vanligt" bröllopsporträtt på väggen utan vi gör en canvas-framkallning av den redigerade bilden i stället.

Det är vår fina fotograf Jana Mäkinen som har tagit bilden. Ni hittar henne på högerspalten!

2 kommentarer:

Fru E sa...

Men oj vilken härlig bröllopsbild! Ja gillar sagokänslan!
Ni passar verkligen in där!

Själv drömmer ja om en bröllopsbild i retrostil på nått vis. Kanske lite sliten i kanterna, lite matt i färgerna å såklart en skön miljö. Å så vi där då i vårt flor å fluga :D

Lina sa...

Sjukt cool bild! en sån bröllopsbild vill jag också ha nu :)