måndag 28 februari 2011

6 månader av kärlek!

Idag firar jag och min make 6 månader som man och hustru. Det är helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt.
Jag vet inte riktigt om vi ska fira idag. Eller hur för den delen, hur firar man att man varit gift i 6 månader när vi varit tillsammans i över 5 år. Jag tror vi har firat vår årsdag kanske 1 gång, vad jag minns. När vi firade ett år var vi på bio och kollade på "Click" med Adam Sandler. Oj, det va längesen.
Daniel är ju inte direkt den romantiska typen. Jag är van, när jag och mitt ex hade varit tillsammans i 1 år "firade" han med att gå ut och äta pizza med en polare i stället för att umgås med mig.

I vilket fall så gör Daniel mig lycklig och jag är fantastisk glad att jag är hans fru!Hittade tillbaka till Webiconme där man enkelt kan ladda upp en bild på sig själv och göra en liten "webb-ikon". Hur kul som helst för den som kanske inte har så mycket photoshop-erfarenhet.

Annars fungerar ju den här fåniga bilden också:


Hittade förresten DEN HÄR TÄVLINGEN på en blogg jag ramlade in på. Visst borde jag anmäla den här bilden? Jag gör nog den fulaste grimasen någonsin faktiskt.
Det hade i alla fall varit väldigt roligt om jag råkade vinna, jag är sjukt imponerad av alla talangfulla människor som har alla talanger jag önskar att jag hade!

2 kommentarer:

Konstigt - Nathalie sa...

Haha lovely! Älskar hela bilden. Den är som ett konstverk i sig. Framför allt den röda converse-kontrasten :D

Bröllopsmonstret sa...

Ja :) Skulle jag ha turen att vinna så kan jag maila dig bilden i originalstorlek :)ummarna*

*håller t