tisdag 18 januari 2011

Bröllopsmonogram och stämbandsinflammation

Jag satt och funderade lite över det här med bröllopsmonogram. Jag har ju gjort en del innan och tycker det är roligt. Självklart hade vi ju vårt alldeles egna monogram som vi tryckte på allt från menyn till servetterna. Servetterna blev väldigt fina och personliga, Daniel farmor tyckte de var så fina att hon tog med sig några hem till och med. Visst har jag visat hur det blev?
Man skulle kunna tro att det var jag som pysslade ihop dessa men det var min kära svärmor som sydde alla servetter i ekologiskt tyg och sen var det Daniel som fixade trycken. Det enda jag gjorde var att hitta det ekologiska tyget och gjorde designen till monogrammet.


I alla fall, nu satt jag här och fick en idé till ett monogram som jag var tvungen att prova:

Jag blev faktiskt rätt nöjd, det skulle vara hemskt fint längst upp på ett festprogram eller på framsidan av inbjudningen.

Jag har i alla fall gått och dragit på mig en otäck stämbandsinflammation. Min vän Sara tyckte att bara operasångare fick det, men tydligen gick det alldeles utmärkt för en kundtjänstmedarbetare att få det också. Så nu kommer jag vara sjukskriven i några dagar men enligt läkaren kunde det ta lång till innan jag är bra i rösten igen.

Så ifall det är någon där ute som vill ha hjälp med sitt bröllopsmonogram så kommer jag ha lite extra tid över nu. Och de enklare monogrammen som jag fixat innan gör jag självklart fortfarande helt gratis till de som vill ha!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej ! Jag skulle jättegärna vilja att du hjälpte mig med vårat monogram =) Vi vill ha ett enkelt med färgerna lime & ljusgrått ?!

Mvh Anna

annaolsson83@hotmail.com