torsdag 12 september 2013

Höstmyset smyger på!

När man tittar ut genom fönstret kan man tro att det fortfarande är sommar men skenet bedrar. Kommer man ut känner man direkt att det är lite ruggigare i luften och lite överallt ser man gulnade träd.
Det är en sån där konstig temperatur, för varmt för jacka men för kallt för att gå utan. Jag är dock väldigt frusen av mig så det blev stickad tröja för mig. Kändes väldigt höstigt att plocka fram de stickade tröjorna igen.
För Hugos del blev det hängslebyxor. Hugo har, precis som vädret kommit i något slags mellanläge. Han har växt massor och väger nu över 6 kg. Men han är fortfarande för liten för sittvagn men börjar växa ur liggvagnen. Han ligger mest bara och sparkar på nederdelen av vagnen så vi plockade fram sittvagen för en liten provtur här i lägenheten. Det tyckte han var väldigt roligt men vi insåg snabbt att han var för liten då han bara gled ur den hela tiden.

Fast han tycker det är väldigt roligt att åka vagn. Han ligger pch pratar och tjuter för sig själv, leker med sina fötter och bubblar med saliven.
Dessutom har han kommit på att han kan morra som ett litet monster. Insåg när vi var inne i en butik idag och jag hade plockat upp honom ur vagnen att det var nästintill omöjligt att ta sig någonstans med han i famnen när han tittade nyfiket omkring sig och lät "Grrrrr Grrrr Grrrrrrr" för varenda människa i närheten måste komma fram och prata med honom och då blir han helt till sig och tjuter och har sig.
En väldigt social liten kille vi har just nu. Om några dagar fyller han 4 månader, tänk vad tiden flyger fram. Sitter redan och planerar hans studentfest..

Inga kommentarer: