måndag 14 januari 2013

Vecka 22 - Bildbevisen

Sådär ja, var ju tvungen att googla mitt lilla bloggerproblem och upptäckte att jag var långt ifrån ensam med detta problemet. Så nu har ag löst det, med lite hjälp av min make som pekade på vad jag skulle trycka på.
Jag ville inte direkt påstå att jag är dålig på datorer men vissa saker vill jag ändå rådfråga honom om först även om han envisas med att installera massa knäppa saker på min dator som han tycker att jag har användning för, men som jag såklart aldrig använder.

I alla fall, här kommer några bilder som jag lovade:

I fredags var vi på rutinultraljudet som vi har väntat på så länge. Vi var ju där innan jul med och då tyckte hon att bebisen var liten för sin "ålder" och bokade om tiden till efter jul. De såg inga fel på bebisen eller så men man var ju såklart inte orolig ändå. Helt i onödan såklart.


Vi fick som jag skrev i tidigare inlägg, reda på att det är en lite kille som bor i magen på mig. Och han har växt precis så mycket som han borde göra, blev flyttad 9 dagar så nu är jag tillbaka i vecka 22 igen men det gör absolut ingenting, så länge han mår bra där inne.
Börjar bli en liten bebisbula av magen också, har ju alltid varit rund om magen men den har alltid mer varit platt och sladdrig, nu börjar det verkligen synas att jag är gravid. Jag känner mer och mer rörelser för varje dag så antar att magen kommer explodera i storlek de närmaste veckorna. 


Bjuder på en liten bild på Kaj med, han ligger och kramar magen och varje gång Knyttet sparkade till så rynkade han lite på nosen, var så gulligt. tror nog de fattar att det finns något att skydda där inne. 


1 kommentar:

TezzTheMess sa...

Så himla mysigt! Och kul att få fria händer med klädkammaren! Hoppas på att få se bilder längre fram hur det blev =) Kramar