torsdag 17 januari 2013

Ute i god tid!

Det pratas mycket om barnvagnar när man är gravid. Jag frågar alla som har barn om de är nöjda med sitt val och alla frågar mig om vi har valt än.
Valet av vagn är ju ett av de större valen när bebisen är på väg och alla tycker olika. En del älskar vagnarna med 3 hjul, andra hatar dem. Andra älskar vagnarna med stora däck, andra hatar dem.
Vad vi kom fram till ganska snabbt dock är att vi inte behöver någon stor monstervagn. För det först kommer lillknatten på försommaren och för det andra bor vi i en storstad. Det är helt enkelt viktigare för mig med en enkel vagn med stor varukorg då vi inte har bil.
Så vi bestämde oss för en retrovagn och nu är den här gobiten på väg hem till oss:

Jag gillar krokarna där man kan hänga skötväskan. Har bestämt mig för att sy en egen skötväska och nu när vi har vagnen kan jag välja ut ett fin tyg och sätt i gång. Kommer bli ett klurigt projekt för mig för jag har som alltid massa idéer. Var längesedan jag sydde nu så tog fram symaskinen för att öva lite.
Sydde en sned liten katt, så sned att jag skäms lite för att visa upp den i bloggen. Men man kan ju inte vara bäst på allt så ni får nog se den snart ändå.

3 kommentarer:

TezzTheMess sa...

Det verkar vara ett klokt val av vagn. Själv sanar jag krokar att hänga skötväskan på! Och de flesta nya vagnar är faktiskt inte av lika bra kvatitet som det var på vagnar förr...=) Kram

Anonym sa...

Klokt val av vagn :-) En liten säkerhetsdetalj ang. krokarna, kan vara klokt att vända på dom så att dom pekar inåt, lätt hänt att ett barn som går brevid får kroken i ögat :-(

Sara Serey Larsson sa...

Tack för tipset! Hade inte haft en tanke på det själv. Då sitter ju väskan fast lite bättre också. Bor ju i storstan, vill ju inte att ngon ficktjuv ska gå iväg med ens väska även om den bara är full av blöjor :D