söndag 20 januari 2013

Lite renoverings uppdatering

Nu kan jag berätta för er att vi nästan är helt klara med renoveringen av vår klädkammare. Ska bli skönt at inte behöva ha alla grejer utspridda i resten av lägenheten.
Det blir en liten tur till ikea för att byta några saker som vi råkade köpa fel. Vi måste fått hjärnsläpp i fredags faktiskt för jag köpte hela 15 konsoller i fel längd. Helt galet, hur lyckas man med det liksom?


Fast jag har i veckan haft tid att gå igenom en del grejer, slängt en massa, skänkt bort en del och även sålt lite saker. Skönt att rensa lite men antar att jag även gör lite plats för lill-killen med.
Så fort klädkammaren är klar ska jag sätta i gång med hans rum. Just nu är det gästrum, ett ganska litet rum så man får precis plats för att bädda ut till två personer.
Hela vår lägenhet känns faktiskt ganska liten, tyckte den var så stor när vi köpte den men den blir bara mindre och mindre. Men det är nog bara för att jag längtar efter att bo i hus med trädgård. Men det projektet får vi ta längre fram.

Det blir nya tapeter i Knyttets rum. Antingen med Mumin-tema eller cirkus-tema.
Vad tror ni?
2 kommentarer:

TezzTheMess sa...

Ibland blir det lite fel när man tänker :P och en fredag och allt, då har liksom hjärnan gått på helgledigt...

Låter som om lillen får ett helmysigt rum, vilket temat än blir. Men med en mamma som är utbildad clown, verkar ju cirkus topp =)

(Och katten har redan installerat sig i "sin" korg. Galet vad de är snabba på att hitta sina platser)

kram

Sara Serey Larsson sa...

Det har du rätt i Tezz! Dessutom kan det ju vara bra om han blir en av de barn som växer upp och INTE tycker clowner är obehagliga. Haha :)
Dessutom har ng Brja installerat sig i alla korgar samt uppe på hyllan redan. Haha