fredag 16 mars 2012

Vårkänslor

Idag gav jag mig på att försöka göra en egen liten fotostudio för att på ett bra sätt kunna fotografera min smycken. Det gick sådär, jag tror jag kanske måste uppdatera min kamera i stället för bilderna blir ändå inte så bra som jag vill att de ska bli.
Någon som har några tips på en bra och billig kamera?

Detta lilla ärt-halsbandet gjorde jag förra året, meningen var att det skulle bli en julklapp men i sista sekund gjorde jag ett litet mer juligt halsband i stället.

Efter att ha jobbat en del med bilden i photoshop lyckades jag få den ungefär som jag vill ha den men det var lite för mycket jobb för att jag ska orka göra det med alla bilder.
Måste man vara utbildad fotograf för att få bra produktbilder?
Armbandet är gjort på återvunnet material. Fjärilen är en brosch som jag hittat på secondhand och tyget kom ur min magiska tyglåda! Självklart kan man ta bort broschen och använda den som den är också om man vill.

Jag får se om jag gör ett nytt försök på en liten fotostudio i morgon kanske. Har bestämt mig för att ha en helg och bara pyssla här hemma. Städa, sy och måla. Vara lite nyttig och göra sånt som jag blir glad av!

2 kommentarer:

Emilie sa...

LJUS! Investera i en liten lampa som du riktar lite mer "rakt på" så kanske det blir bättre? :)

Bröllopsmonstret sa...

Jag hade en lampa riktad ovanfrån och en från sidan. Kanske måste byta till 120w lampa eller nåt :D