torsdag 9 juni 2011

Härliga sommar!

Idag har jag inget att blogga om, inget pyssel, inget bröllop, ingenting.
Världens sämsta bloggare? Kanske det. Men gissa vad glad jag blev när jag kollade statistiken och såg att jag redan var upp i 2000 besökare den här månaden.

Det är nu ca ett år sedan som jag startade den här bloggen vilket för att jag ligger på nästan 1500 besökare i månaden. Men det märks att det är säsong nu verkligen, på vinterhalvåret är det inte alls lika mycket som besöker min stackars lilla blogg. Besöksrekord var det strax efter vårt bröllop. Då var det ca 2500 som kikade in för att se hur vårt ekologiska bröllop var. Nästan lika många var nyfikna på min blogg vid tiden då vårat bröllop visats på 4 bröllop.

Äsch, när jag ändå håller på så kan jag ju bjuda på den här söta som jag hittade. Visst hade det varit underbart sött som bordsdekoration på bröllop? Och dessutom enkelt att göra själv.
Köpa med massa billiga krukor, frigoligt eller annat till bollarna. "foambal" står det i beskrivningen, vad nu det kan tänkas vara på Svenska. Eller ja, Skumboll, det fattar jag men vet inte om det finns.. Nån?
I alla fall, lite crepepapper, några pinnar och lite tid. Slår vad om att man kan göra minst 10 såna här för under 500:-
Om man bara hade användning för 10 stycken.. Men man kanske känner någon som ska gifta sig snart? Gör jag det?..Kanske det....

I alla fall, HÄR hittade jag denna, funderar på att göra en egen fast med tyg. Vi kan inte ha vanliga blommor hemma för katterna käkar upp dem. De skulle garanterad käka upp denna med papper också bara för att jävlas, så en med tyg får det bli.

2 kommentarer:

sara sa...

bollarna kallas väl för oasis. Tror säkert att blomsteraffärer har såna =)

Bröllopsmonstret sa...

Ja! Det var det första jag tänkte också men om man kollar lite närmare på bilderna i beskrivningen så det det lite mer.. plastigt ut.. Dessutom är oasis både dyrt och dåligt för miljön!
Jag ska se om man inte kan hitta något annat :)