fredag 5 juli 2013

Sommartider!

Vi har inte så många traditioner men en sak som vi alltid gör varje år är att åka till Liseberg och kolla på Carl Einar Häckners Varité. Nu i veckan hade vi finbesök i från Västerås så då bestämde vi oss för att det är dags för Hugos första Lisebergsbesök. Det var lite nervöst men det gick hur bra som helst.
Hugo låg i sin vagn och tog det hela med ro. Han var nöjd så länge han fick sin mat, sitta i knät och en ny blöja då och då. Han fick uppleva sitt första regnväder också men han fick uppleva det i sin mammas trygga famn, under ett stort paraply så det var inte så läskigt.
Hugo verkade dock inte alls lika road av Carl Einar som resten av hans familj så han sov i sin vagn och vaknade lagom tills vi hamnade i spelhuset. Det var spännande kan jag lova, massor av roliga ljud och blinkande ljus och då fick han ändå bara titta ifrån dörröppningen.

Dagen i ära fick han ha på sig lilla Tiger-dress med mössa. Det är ju något speciellt med bebisar i små djurdräkter, alla personer av de kvinnliga könet log stort mot oss där vi satt, under vårt sköldpaddsparaply.
Fast egentligen så var det bara för at det var lite kyligt och denna var det varmaste vi hade rent.
Man kan ju undra vad vi har en tvättmaskin till när vi inte använder den.. En stor prydnadssak som tar upp plats i vårt badrum är vad den är..
Vem vill tvätta när man kan gosa med bebis liksom?

Inga kommentarer: