måndag 10 juni 2013

Vart tog pysslet vägen?

Alla med barn säger det.  "Njut av tiden som är Nu för den kommer aldrig tillbaka" och "Tiden bara flyger iväg när man har småbarn". Båda dessa fraserna ekade i mitt huvud igår när lilla Hugo somnade in på mitt bröst. Han hade gråtit nästan hela kvällen, jag hade mina misstankar om vad det var som var fel och fick det bekräftat av vår barnmorska idag.
Min bröstmjölk gav inte tillräckligt med näring så idag började jag delamma. Det märktes skillnad på en gång, det är alltså såhär en nöjd bebis är?

Idag somnade han på mitt bröst igen, utan att gråta. Det var helt underbart, jag kunde inte sluta att le.

Det har snart gått 4 veckor sen lilla Hugo kom till världen. De två första veckorna gick hur bra som helst och jag hade bröstmjölk i överflöd. Funderade till och med på att donera bröstmjölk. Men allt eftersom så sinade den och Hugo blev allt mer missnöjd. Nu hoppas jag det vänder för jag har så många projekt som väntar på mig här hemma.
Visst älskar jag Hugo över allt annat i hela världen och jag skulle gärna sitta och amma honom dygnet runt om det innebar att han mådde bra men jag saknar att måla och pyssla!

Och projekten i mitt huvud bara hopar sig på hög. Det är så mycket jag vill göra och det är dessutom så himla fint väder ute!!

2 kommentarer:

Fru Fantomen sa...

Vad skönt att ni ändå har kommit in "på rätt spår" så fort. Jag började delamma efter två månader och då var det en månad av konstant ammande och en andra månad med väldigt missnöjd bebis.

Hoppas att du nu får lite tid över till pyssel. Du gör så mycket fint!

Sara Serey Larsson sa...

Usch, hade aldrig klarat av en hel månad med missnöjd bebis, du måste vara superkvinnan ;)