tisdag 30 augusti 2011

Vår mysiga helg!

Här kommer ett litet snabbt blogginlägg från mig! Påminner er om att inte glömma vara med i UTLOTTNINGEN! Bara två dagar kvar att vara med och tävla nu för på torsdag drar jag vinnaren!



Ska berätta lite kort om vår fantastiska helg. Det började med att vi vaknade tidigt på lördagsmorgon, regnet öste ner. Mamma och Kelm kom och hämtade oss tidigt och vi brummade iväg mot de småländska skogarna, hållandes tummarna om att regnet skulle lätta.



High Chaparall var vårt mål och när vi kom fram verkligen öste det ner från himlen. Vi tog fram våra paraplyn gillade läget men så snart vi hade kommit in lättade det och det var helt okej väder hela dagen/kvällen.



Min mamma vann en rosa cowboy hatt som hon hade på sig hela dagen. Hon är så söt.



Sen åt vi på fin resturang i vilda western-tema. Det var hur mysigt som helst. Vi satt där och bara myste i någon timme innan vi begav oss in på området igen. Kollade på western-shower och åkte tåg. Himla mysigt!





Vår första bröllopsdag, alltså söndagen började vi med att träffa Linda och Peter för en lunch på fin restaurang i Varberg. Sen tog vi en blåsig promenad med dem. Man får passa på att träffa dem när man kan.

Sen åkte vi hem till min syster där vi träffade pappa och fikade lite.



Kvällens aktivitet var Bio, vi såg Apornas Planet (R)evolution och efter den väntade detta på vårt hotellrum:



Så resten av kvällen myste vi bara i varandras sällskap. Vi tog in på samma hotell som vår bröllopsnatt. Något som kanske kommer att bli en tradition, de är så trevliga och rummet är urmysiga, önskar att jag kunde bo där alltid!



Inga kommentarer: