fredag 25 april 2014

Sommaren är här!


Det firade jag med två dygn på infektionsvården, instängd i ett rum, avskärmad från allt. Att jag visste att det blivit sommar var för att de sa så på nyheterna. Tvn på mitt rum hade 3 
Kanaler, 1an, 2an och 4an. Det fanns inte mycket att roa sig med.. Grejen är den att jag mådde lite dåligt och åkte in till akuten. Trode på allvar att jag skulle bli hemskickad med någon form av vätskeersättning, kräkningar + gravid i vecka 17, jag trodde ju det var något gravidrelaterat. Redan på akuten fick jag efter rum och de tog prov som de skyndade på, tydligen hade jag ondare än jag trode. Spännande att de kan se sånt, har ju hög smärttröskel så tycker alltid det är svårt när någon frågar hur ont jag har. Men de kan tydligen kolla det i blodet, spännande! 
Jahapp, ett prov senare fick jag dropp och kördes till infektionsavdelningen av personal iklädd skyddsdräkter. Domen var någotslags infektion i tarmen. 
Jag fick eget rum såklart, det var skönt tills jag upptäckte varför jag fått eget rum. Framåt natten blev det värre, ska inte gå in på detaljer men infektionen ville ut och det finns bara två vägar för den att komma ut. 
Så ja, där låg jag, utan några grejer med mig alls. Hade inte ens laddare till min mobiltelefon, var inte ett dugg beredd på att vara ifrån familjen i 2 hela dygn så det var jättejobbigt, både känslomässigt och kroppsligt. 
Kom hem igår och mår fortfarande inte riktigt bra men jag smittar inte så det är skönt att vara hemma! 


Inga kommentarer: