måndag 6 januari 2014

2014 och så..

2014 är här, känns som ett konstigt år. Vi har inte alls längtat efter 2014 på samma sätt som vi längtade till 2013. Men ändå är det nya året här.
Hugo bryr sig inte så mycket. För honom är varje dag lika härlig. Äta, skita, sova, leka. Dag ut och dag in, vad härligt det är att vara bebis, utan några som helst bekymmer i världen. Fast nu ljuger jag nog, Hugo har börjat krypa nu, men han är inte så duktig på att krypa framåt. Bakåt däremot går det i en rasande fart så det händer lite då och då att jag får dra fram honom under soffan.
Katterna fattar ingenting, va i helskotta, ska han börja röra på sig och skit med? De som precis hade vant sig vid att han alltid fanns där, nu ska man helt plötsligt behöva gömma sig för det gapande eländet med.. Fast Börje längtar nog lite i smyg. Han älskar att leka med barn.
Vi har gjort i ordning Hugos rum till katterna nu så de har en liten bebisfri oas att dra sig undan till när de känner för det. Fast de är så sociala så där inne hänger de nästan aldrig ändå.
Kanske lika bra för snart börjar han väl gå och då kommer de inte få ha det rummet i fred. Det är typ världens mysigaste barnrum så förhoppningsvis kommer Hugo älska att leka där inne.


2 kommentarer:

fiffi sa...

Wow vilken tapet, var har du hittat den. en var ju döfräsig.

Sara Serey Larsson sa...

De är Från majvillan.se :)