lördag 27 oktober 2012

Ett litet mirakel!

Sådär, nu är den glada nyheten äntligen ute till vår familj och vänner så nu är det väl dags att komma ut här i bloggen med.
Det är nämligen så att det bor en sån här liten plutt i min mage sen några veckor tillbaka:


I mitten av Maj är det lilla miraklet beräknat. Och efter 4 års kämpade ch ett X antal misslyckad hormonkurer så känns det verkligen som ett mirakel. Har även haft en blogg tidigare om ofrivillig barnlöshet men när det kändes som mest hopplöst så tog jag bort den bloggen.. Vilket jag nästan ångrar nu, hade en del följare och jag önskar att jag kunde få dela med mig av den här nyheten till dem!

Nu är jag gravid i vecka 12, de första veckorna tyckte jag gick jättelångsamt men nu känns det som om tiden bara springer iväg. Om ett ögonblick ligger jag väl på förlossningen.. Hehe..

7 kommentarer:

Mia sa...

Stort grattis önskar dig all lycka och att du får må bra under graviditeten. Fick mitt lilla mirakel för en månad sedan och det är verkligen fantastiskt.

Anonym sa...

Grattis! Jag kan bara gissa hur fantastiskt det känns. Och hoppas på att min liknande saga snart får ett lika lyckligt slut...

Sara Serey Larsson sa...

Anonym: tack så mycket, jag håller tummarna för dig också. Önskar att alla kunde få känna på den magiska känslan att få se ett litet barn växa i magen!

TezzTheMess sa...

Åh! Stort grattis till er! Och lycka till! Kan nog inte ens tänka mig den lycka ni måste känna efter att ha fått kämpa så. Hoppas du får en fantastisk graviditet, ser fram emot att kanske få följa den? =) Kram

Svea sa...

GRATTIS!! Och stort lycka till med resten av graviditeten :)

Elli sa...

Åh grattis fina du! Jag har kikat in å din blogg då och då sen du var med i fyra bröllop, följde din blogg lilla brollopsmonstret.

Stort stort grattis till dig, och all lycka till er två!

Sara Serey Larsson sa...

Tack alla ni för lyckoönskningarna! :)