söndag 8 juli 2012

Tjuvkik!


Skepp åh hoj! Nu börjar äntligen solen att skina på oss, det har varit en sån skön dag och en skön helg nere i Varberg. Jag har bara umgåtts med mamma och haft det bra. Vi har målat om möbler, gjort betongfat och varit på loppis! Självklart så hade vi ingen kamera så a kan inte visa er men jag ska ta bilder på mina fina fynd!

I alla fall, planerna för min webbshop håller som sakteligen på att ta form och en del varor har vi som ni vet redan. Har försökt att ta lite fina bilder på dem med olika resultat. Gillar verkligen hur mjuka de första bilderna blev i färgen. Så som detta söta jordglobs halsband med en roterande liten glob.


Vid andra försöket använde jag mig av solljuset vilket gav ett lite mer kallare ljust. Men man kan ju inte lita på att det är soligt vare gång man ska fotografera produkter.


Eller ska man kanske ta bilder när de hänger på en skyltdocka i stället? Ååh vilka problem man har då.

Men snart! I början av september siktar vi på att öppna webbshoppen och självklart kommer vi ha fina öppningserbjudanden!
Så en fråga till er, vad skulle ni vilja ha för öppningserbjudanden? Roliga gåvor vid beställning? Rabatter? Fri frakt? Tävlingar?
Berätta!

1 kommentar:

Sara P sa...

Hemlig gåva vid beställning tycker jag, det är typiskt du :) /Sara P