fredag 29 juni 2012

Sommarnöjen

SommarGöteborg har mycket att erbjuda men av någon anledning hamnar man ändå alltid på Liseberg där man slösar massa pengar på att få hem en massa nallebjörnar och choklad som ändå ingen gillar.
Men det är ändå alltid lika kul så när min "lillasyster" var nere och hälsade på tidigare i veckan så passade vi på att åka dit.


Anne-Louise tar tillfället i akt och kastar lite ägg. Det är förövrigt helt omöjligt att träffa rätt eftersom äggen är så himla lätta men jag antar att det är det som är meningen. 

Mamma älskar att spela på lyckohjul och ett vanligt besök på liseberg med henne brukar innebära ett X antal stjärnvinster.

Och eftersom det är sommar och jag härom dagen firade att jag detta år har gått ner 18 kg så fixade jag en ny frisyr.
Det blev någon lockig kreation med sidecut. En tantfrisyr med lite attityd som min frisör så fint kallade det. Även om det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig så är det rätt kul att ha så fluffigt hår.
Håller fortfarande på att vänja mig vid fluffet.

Och jag vet att mina glasögon är sneda, råkade sätta mig på dem och sen dess har de inte riktigt varit sig själva. Ska gå till optikern och be dem böja till dem lite.
Anne-Louise visade sig förövrigt vara en hejare på att skjuta straffspark, på andra skottet satte hon den i krysset och vann sig en liten anka.

På tal om sommar Göteborg så har vår förening en gästlägenhet som går att hyra för endast 300:-/natt inkl parkering. Det finns bäddar för 4 personer, dusch, kök och inglasad balkong.

Det är väldigt mycket billigare än hotell och bara 15 minuter med spårvagn från centrum.
Skicka iväg ett mail eller kommentera detta inlägg om du vill hyra och när så ska jag se om den är ledig!Inga kommentarer: