Jakten på det perfekta bröllopet går vidare. Jag är faktiskt ganska stolt över hur långt vi kommit och hur allt har blivit så genomtänkt ändå. Vi gör nästan allt själv av saker som vi redan har eller saker vi köper in från second hand. Och det som vi köper eller hyr in har vi sett till att det helt och hållet eller i alla fall till största del är så miljövänligt och ekologiskt som möjligt.
Det som visat sig bli den största utmaningen är alkoholen. Goda ekologiska viner är ju inget svårt att få tag på. Men allt annat? Det är svååårt. Och en sak som är ännu svårare är att bestämma hur vi ska servera alkoholen. Under middagen kommer det stå framme vid bordet, men sen?
Vi har ju middagsbuffé och efterrättsbuffé, ska vi ha en spritbuffé också? Vad tror ni?
Det jag ser framför mig är ett bord med olika flaskor, burkar osv. Och sedan är tillbehör, tex citronklyftor och lime uppskurna i vackra skålar och isbitar med olika dekoration i. Jag har ju en hel bunt med skålar som jag fyndat på secondhand och is ska väl till och med jag kunna fixa ihop.Bild lånad från brides.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar