fredag 23 september 2011

6 år och så vidare!!

Idag när jag vaknade så påminde jag Daniel om att för exakt 6 år sedan, låg vi och vaknade upp i varsin säng utan att veta att vi senare på kvällen skulle träffa den stora kärleken!

Annars händer det inte så mycket roligt. Tänkte bjuda på två bröllopsbilder som ni inte sett förr, för att liva upp stämningen lite!

Det var inte helt lätt att att klättra i städ iförd korsett och världens puffigaste kjol. Men vad gör man inte för att få en kyss av sin nyblivna make?

Här är vi på väg till festlokalen, man kan till och med se festlokalen på denna bilden!

Där, jag gjorde en roosa piiil!! :) Nu ser ni va? Såklart man hyr ett slott när man ändå ska gifta sig liksom.

torsdag 22 september 2011

Fjärilsbuketten!

I morgon är ingen vanlig dag, det är dagen då jag och Daniel har känt varandra i 6 år! Tiden går så fasligt fort alltså.
Vi träffades på en fest hemma hos mig. Min kompis bjöd över en kille som i sin tur frågade om han fick ta med en vän, vilket råkade vara Daniel.
Det ena ledde till det andra men det tog flera månader innan vi officiellt blev ett par, även om alla andra sa det. Jag får väl erkänna att det var jag som drog ut på det, jag hade precis kommit ur ett annat förhållande och var inte alls sugen på att bli tillsammans med någon bara någon månad efter uppbrottet.
Jaja, nu sitter man här, 6 år senare. Har just firat sin allra första bröllopsdag. Det pirrar fortfarande lite i magen när jag tänker på det.

I alla fall, han jobbar ju sent i morgon så det blir ingen romantisk middag eller så. Men jag funderar på att tända lite levande ljus och göra mysigt i sovrummet. Göra lite att äta för jag vet att han är hungrig när han kommer hem. Och ja, försöka hålla mig själv vaken för jag ska ju jobba hela dagen. Å andra sidan behöver vi ju inte gå upp tidigt på lördagen så, åh vad skönt med en sovmorgon!

Vad konstigt att jag sitter och svammlar om det här. Kan det hända att jag, efter 6 år är lika kär som jag var då? Pinsamt.. eller kanske inte. Jag vet inte, fråga inte mig.
Allt jag egentligen ville var att visa den här:

En fjärilsbukett! Helt underbart vacker, färgsprakande och fantastiskt. Sa jag underbar? Jag önskar att jag sett denna innan vårt bröllop, i sånt fall hade det kanske smugit in sig en liten fjäril i min bukett.

måndag 19 september 2011

Alicias filt!

Satt och kollade på lite bilder på min dator. Jag sitter och samlar på mig en jävla massa bilder på saker som jag blir inspirerad av. Då hittade ag denna bilden på en bebisfilt som jag sydde i våras. Jag visade ett litet smakprov men glömde sen bort att visa hela det färdiga resultatet.

Jag håller på och samlar på mig lappar och ska sy en större variant och funderar även på att sy ett jul-lapptäcke med massa gamla julgardiner och dukar som jag har.
Med andra ord så är det dags att damma av maskinen igen. Den kommer fram kanske två gånger om året för att ta itu med alla syprojekt jag har i huvudet!

lördag 17 september 2011

Återuppstår!

Här kommer ett litet livstecken från mig. Jag har inte gått under jorden eller något om ni undrar utan har bara haft så himla mycket annat för mig.
Jag var bland annat på en arbetsintervju i Fredags vilket har haft ungefär 90% av mina tankar de senaste två veckorna. Nu är jag så nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen, väntar på att få höra om jag är välkommen tillbaka på en andra intervju och jag vill så gärna ha detta jobbet!
Håll tummarna för mig!

I dag har jag varit nere i Varberg. Min brorsdotter hade födelsedagskalas, hon fyller 8 år redan. Jag hade fått den stora äran att vara lekledare på kalaset. Och jag kan säga det att ett helt gäng med åttaåringar inte är någon lek. Efter 3 timmar var jag helt slutkörd men de hade haft väldigt kul i alla fall. Lekte "noaks ark", "hela havet stormar" och massa annat och sedan ordnade vi en liten skattjakt med fiskedamm.

Jag ordnade fiskedamms-biljetter som de skulle leta upp med hjälp av en liten karta. Det var väldigt uppskattat faktiskt. Satt med de där kartorna och biljetterna hela natten innan, var så trött att jag först skrev ut en massa lappar med "Fisedamms-biljetter", det var ju en jävla tur att jag såg det alltså. Höll på att skratta ihjäl mig men så var jag ju lagom övertrött också.


Efter barnkalaset så kom lite släktingar och så och tempot lugnade ner sig med ungefär 100%. Då var det gott med lite tårta och så fick vi gosa lite med lilla Max. Min Brorson som precis fyllt 1 år.



En liten, blond, blåögd sak, vem skulle kunna tro att vi är släkt?

Förövrigt höll barnen på att dö av skratt när någon frågade mig vad klockan var och jag svarade "kvart över rövhålet", det var typ det roligaste de någonsin hade hört.

onsdag 7 september 2011

Lampskärm+decupage =sant

Idag hade jag sönder en av mina fina tallrikar. Jag ska ju inte ha fina grejer, så är det bara.

Så vad hittar jag på då? Jag bloggar ju uppenbarligen inte så något kul måste jag väl göra? Jodå, jag pysslar!

Hade en gammal plåtlampa liggande hemma och den fick nytt liv med hjälp av Decoupage! Jag verkligen älskar decupage, gamla saker blir nya och tråkiga saker blir roliga, som den här lampan!

fredag 2 september 2011

*trummvirvel*



Sist jag hade utlottning så använde jag mig av random.org för att dra en vinnare. Så jag använder samma metod igen för att dra vinnaren den här gången!



Spännande? Ja!



I alla fall, det var 6 personer som var med i utlottningen med sammanlagt 8 lotter.



Och vinnaren är:NUMMER 4!



En snabb koll på kommentarerna visar att det är Fröken Pyssel! Grattis, du har vunnit boken "Skönhetsbibeln"!







torsdag 1 september 2011

Utlottningen avslutad!



Ville bara meddela att utlottningen är avslutat! IIIIh, vem vann??



Det får ni reda på i morgon!



Tills dess bjuder jag på en bild på Otto och Börje när de upptäckte att glasbordet var genomskinligt.