tisdag 30 augusti 2011

Vår mysiga helg!

Här kommer ett litet snabbt blogginlägg från mig! Påminner er om att inte glömma vara med i UTLOTTNINGEN! Bara två dagar kvar att vara med och tävla nu för på torsdag drar jag vinnaren!



Ska berätta lite kort om vår fantastiska helg. Det började med att vi vaknade tidigt på lördagsmorgon, regnet öste ner. Mamma och Kelm kom och hämtade oss tidigt och vi brummade iväg mot de småländska skogarna, hållandes tummarna om att regnet skulle lätta.



High Chaparall var vårt mål och när vi kom fram verkligen öste det ner från himlen. Vi tog fram våra paraplyn gillade läget men så snart vi hade kommit in lättade det och det var helt okej väder hela dagen/kvällen.



Min mamma vann en rosa cowboy hatt som hon hade på sig hela dagen. Hon är så söt.



Sen åt vi på fin resturang i vilda western-tema. Det var hur mysigt som helst. Vi satt där och bara myste i någon timme innan vi begav oss in på området igen. Kollade på western-shower och åkte tåg. Himla mysigt!





Vår första bröllopsdag, alltså söndagen började vi med att träffa Linda och Peter för en lunch på fin restaurang i Varberg. Sen tog vi en blåsig promenad med dem. Man får passa på att träffa dem när man kan.

Sen åkte vi hem till min syster där vi träffade pappa och fikade lite.



Kvällens aktivitet var Bio, vi såg Apornas Planet (R)evolution och efter den väntade detta på vårt hotellrum:



Så resten av kvällen myste vi bara i varandras sällskap. Vi tog in på samma hotell som vår bröllopsnatt. Något som kanske kommer att bli en tradition, de är så trevliga och rummet är urmysiga, önskar att jag kunde bo där alltid!



fredag 26 augusti 2011

För ett år sedan..

I morgon är det vår första bröllopsdag! Det är helt galet, jag kan inte fatta att det redan har gått ett helt år. Ingen annan heller för den delen, vår bröllopsdag har varit ett hett samtalsämne den här veckan.

Så alla ni som hade satsats era pengar på att det inte skulle hålla i ett år, sorry som fan ;)



Dagen i ära så bjuder jag på sen snyggaste bilden jag kunde hitta. Ett tips till alla fotografer där ute, ifall bruden inte är smalare än smalast så uppskattas inte bilder från den här vinkeln. Hehe. Nu älskar jag den här bilden ändå trotts min fina dubbelhaka och enorma bröst. Kan försäkra er om att de inte var sååå mycket urringning som det ser ut. Korsetten trycker på och jag hjälper till att trycka från sidorna med mina armar och så lutar jag mig framåt. Allt på en gång vilket nästan resulterar i tutt-chock.

Men tuttisarna sitter fast där de sitter med hjälp av en freebra så jag var aldrig orolig för att de skulle trilla ut. Det kändes tryggt och säkert så jag kan rekommendera dem varmt!



Jag gillar i alla fall alla sånna här bilder som inte ser så uppställda ut, därför denna är en av mina favoriter.



Nu ska jag göra mig i ordning för att åka. Min mor och styvfarkommer hit, vi ska åka till High Chaparall över dagen.

I morgon tar vi in på samma hotell som vi bodde i på bröllopsdagen. Vad vi ska hitta på örrutom lunch med några goda vänner har vi faktiskt inte bestämt än. Vi tar dagen som den kommer.



Nästa vecka har jag semester så d ska jag blogga om lite pyssel hade jag tänkt mig!



Ha en fin helg alla mina söta läsare!

Häftiga bröllopsinbjudningar!

Jag älskar ju allt som inte är precis som allt annat. Vilket innebär att jag är lite allergisk mot alla dessa stilrena inbjudningar som alla ser precis likadana ut men med olika namn ungefär. Vacker, visst men också oerhört, oooooooerhört tråkigt.



En annan sak som jag är lite små irriterad över är de par som ändå vill ha något lite annorlunda men inte vågar gå hela vägen ut. "Freakar" till det med någon rolig färg. Men helt ärligt, vitt och vinrött är inte så himla vågat. Vitt, rött, rosa och orange däremot! Kör på't! Man måste våga lite!



Jag tänker faktiskt inte vara så elak att visa exempel på inbjudningar jag tycker är tråkiga. Det är ju bara vad Jag tycker och förmodligen många av mina läsare med. Antar att de flesta som hittar hit faktiskt gillar just min stil!



Här är i alla fall lite inspiration från par som verkligen har vågat köra sin egen stil på sina inbjudningar!











Bilderna lånade från weddingphotography.com

Lägg till bild

tisdag 23 augusti 2011

Norgebesök och nageldesign

Nu är det bara 5 dagar kvar till vår allra första bröllopsdag. Detta året har gått så sjukt snabbt.

I alla fall, helgen spenderade vi i Norge där vi hälsade på vänner och familj.

En vän flyttade nyligen till samma samhälle som Daniels styvfar och mamma bor i. Helt sjukt egentligen att de bestämmer sig för att flytta till Norge och hamnar just där.

Men a, så vi passade på att hälsa på dem. Jag langade cigg och smågodis från Sverige och sedan åt vi en 300:- pizza.



Vi turistade loss lite i Oslo också, besökte Holmenkollen och klättrade på läktaren. Vilket idag har gett mig en faslig träningsvärk i benen.





Och sen besökte vi Operahuset i Oslo med. Klättrade på deras tak och grejer, bara klättrade överallt vi kom.





Just det, ville visa mina fina naglar också. har fått väldigt mycket komplimanger men jag glömde ta bild när de var nygjorda. Nu har det blivit lite utväxt på nageln så det är dags för en ny nageldesign!



Kallar denna designen för Twister för att färgerna påminner om glassen.



torsdag 18 augusti 2011

Sjukstugan!

Ute strålar solen för en gångs skull. Själv sitter man inne med ont i kroppen, ont i halsen och fryyyyser.

En filt och en kopp te. Så kommer jag spendera kvällen.



Jag ville bara påminna er om att inte glömma att vara med i utlottningen längre ner!

torsdag 11 augusti 2011

Morotsfrieri!

Har ni läst om mannen i Kina som tillsammans med 49 vänner klädde ut sig till morötter och skapade ett litet annorlunda frieri-scenario?



Ni kan läsa om det på aftonbladet.se



Vem skulle kunna säga nej till en friande morot liksom? Inta jag i alla fall.



onsdag 10 augusti 2011

Smakprov

Tänkte ikväll bjuda på ett litet smakprov på vad man kan vinna i föregående inlägg. Så glöm inte att vara med och tävla, du har chansen hela månaden ut!



tisdag 9 augusti 2011

Utlottning!

Jag har under de här veckorna som jag har väntat på den tjugotusende besökaren funderat på vad jag ska lotta ut. Det är så roligt att jag har hundratals besökare varje vecka och det vill jag ju såklart fira med en riktigt fin utlottning den här gången.

Problemet är ju bara att alla som kommer till min lilla blogg kommer hit av olika anledningar. De allra flesta kommer hit i jakt på inspiration för bröllop eller fest och andra kommer hit och söker efter inspiration till pyssel.



En gemensam nämnare är i alla fall att 99% av mina läsare är tjejer/kvinnor. Av alla hundratals kommentarer jag har fått har jag inte fått en enda från en man.

Så därför har jag hittat den bästa utlottningen som passar ALLA tjejer och kvinnor!



En lycklig vinnare kommer att dra hem vinsten: "Skönhetsbibeln" en bok av Karina Ericsson Wärn. Detta är en perfekt boken för alla kvinnor där man kan få tips om allt från vaxing till lösögonfransar, hårvård och fotsvett.



Denna bok passar alla, varesig de vill vara fina inför det stundande bröllopet eller bara vara allmänt fin!Boken är värd ca 350:- så ta chansen! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar så är du med i utlottningen.



Har du en egen blogg så kan du få en extra chans att vinna genom att skriva om tävlingen i din egen blogg, låna gärna bilden och länka sedan till min blogg.

Skriv gärna i din kommentar om du också är med ett inlägg i din blogg med och glöm inte att länka till din blogg också!





Inte så svårt va? Lycka till nu!



UPPDATERING! Utlottningen pågår månaden ut så jag meddelar den lyckliga vinnaren den 1 september!



måndag 8 augusti 2011

Katastrof..

Godkväll mina damer och herrar, om det nu ens är några herrar som läser den här bloggen.

I alla fall, jag lovade er en utlottning av något roligt när jag kom upp i 20 000 läsare och nu har det hänt!

Min lilla blogg börjar bli växa upp.



I alla fall, ni får vara tålmodiga för när jag kom hem möttes av av att alla våra fina vägghyllor hade tillat ner och en stor burk med möbellack hade runnit ut över allt. Så jag har spenderat några timmar med att skura och härja.



Så nu är jag bara trött och irriterad så jag lägger upp utlottningen i morgon i stället!

Gilla Angelica, det gör jag!

Bor du i Göteborg tycker jag att du ska gå in på facebook och gilla sidan My Making.



http://www.facebook.com/pages/My-making/176731255729641



Det är ingen mindre än Angelica Magnusson som var min fantastiska makeup-artist på vår bröllopsdag. Hon gör även ögonfransförlängningar, hårstyling och lite annat smått och gott.

På hennes facebooksida som hon skapade för bara någon dag sedan finns redan ett bra erbjudande!



När jag ändå håller på så kan jag lika gärna bjuda på några bilder från förberedelserna. Snart ett år sedan, helt sjukt vad tiden går fort!



Paletten, krävs rejält med smink för att det ska hålla hela dagen, genom tusen kramar och några glädjetårar också.



Ungefär när den här bilden tas börjar jag bli ordentligt nervös. Klänningen ligger på sängen, mina tärnor fixar sig och mannen var redan klar.



Daniel står bredvid mig med min välbehövliga champagne, den blivande brudens bästa vän! Vi gör oss i ordning på vårt hotellrum, de var så snälla att vi fick tillgång till det flera timmar innan incheckning.





Den sista piffningen gjorde vi på balkongen för att de rätta färgerna skulle komma fram.



Och så på med klänningen. Rummet vi bodde i var helt underbart, jag kan verkligen rekommendera Okéns Bed & Breakfast. Billigare och mysigare än stadshotellet och mycket mer tillmötesgående med våra önskemål.



Oj, nu blev det två bra tips från mig idag!



söndag 7 augusti 2011

Loppis och Liseberg!

Ännu en söndag avklarad och även denna söndagen spenderade vi på Bagagelucke-loppis tillsammans med min mamma och styvfar. Det är faktiskt hur kul som helst även om man inte får sålt allt. Men vi har dessa två gångerna dragit in över 1000:- på saker och grejer som vi inte vill ha eller inte har någon användning för.
Denna gången sålde jag dessutom den del av mina egengjorda smycken vilket faktiskt var lite extra roligt.

Fick även känna mig som en kändis när det kom fram en tjej som kände igen mig från tv. Det var lite roligt. Det var ju ändå några månader sen dom 4 bröllop gick på tv men folk kommer ihåg oss fortfarande.

I alla fall, efter några timmar på loppisen drog vi vidare till Liseberg och spenderade några timmar med att spela lite. Vi vann lite hit och dit och sen vann mamma detta fina kakfatet till mig:

Det har redan fått en användningsområde, som avstjälpningsplats för godiset vi vann.

Jag har några kakfat nu, 9 stycke kanske? Behöver man så många? Men till mitt försvar så försökte jag faktiskt sälja två av dem på loppisen.

Om ni gillar kakfat så får ni hålla utkik i bloggen för jag kommer visa några som jag har gjort snart! Nu ska jag se om jag orkar äta lite godis innan jag somnar.

fredag 5 augusti 2011

En söt tårta och lite om dukningen.

Jaha, här händer det grejer. Eller kanske inte. Varför ska det vara så svårt att blogga på sommaren, det är ju då man har saker att blogga om.
Kanske just därför, det händer alltid något. Och när det inte händer något så sitter jag hellre och pysslar än bloggar. Fast den senaste tiden har pysslet upphört det med, jag har nämligen möblerat om vardagsrummet, skaffat nytt skrivbord och sånt så där är bara ett allmänt kaos i min pysselhörna. Men nu börjar det bli fint.

Däremot undrar jag lite vad jag har gjort med alla mina plåtburkar. Har samlat på mig en del men har visst tappat bort 3 stycken. Hittar bara locken men inte burkarna. Så ja, nu har jag ingenstans att lägga allt mitt pyssel.
Och så regnar det ute, bara problem..

Sådär, då jag jag avreagerat mig lite. Resten avreagerar jag mig på mina arbetskamrater så det slipper ni höra på, ni kan få se en söt tårta i stället:

Åh vad söt den är, varför hade vi inte en knapptårta? Det hade till och med passat in med resten av dekoren. Jag som älskar knappar lyckades trycka in en massa knappar lite här och var. Men risk för att jag upprepar mig så bjuder jag på lite bilder på dukningen på vårt bröllop.

Lite gamla och tråkiga smörknivar piffade jag upp med en massa knappar och pärlor. Inte många av dessa som hittade hem igen men det är bara kul!

Alla fick varsitt hjärta med sitt namn skrivet på en knapp. Alla var helt unika, en del stora, en del små. Dekorerade med gamla knappar, rosetter och annat! Tidskrävande med totalt värt det! Dessutom var det skönt att bli av med en massa restgarner som bara låg och skräpade.

Servetterna med vår egen logga sydde min söta svärmor till oss av ekologiskt tyg. Rosa på ena sidan och orange på andra så det matchade temat.

Löparna är sydda i samma tyg. Tycker du de ser smala ut? Japp, det är för att när vi började ställa upp borden insåg att de var alldeles för små så vi blev tvungna att ställa upp många fler bord än planerat och i sista sekund leta upp dubbelt så mycket hyr-dukar. Så dukarna är helt olika också men det var det ingen som märkte som tur var.

Och till sist en liten vimmelbild. När ljusen var tända och människorna kom på plats så blev allt ändå hur bra som helst. Trotts paniken dagen innan.

Men ja, till saken. Visst skulle knapptårtan passa in hur bra som helst? :D