torsdag 30 december 2010


Då sitter man på tåget till Eskilstuna. Vi är bara 1 timme sena, heja SJ!. Jag använde timman väl

onsdag 29 december 2010

Dagens kraxande

Idag vaknade jag och lät som en gris, lite grymtningar kom fram och min hesa stämma fick mig att fundera några gånger extra på om det verkligen var värt att gå upp ur sängen idag. Men efter en dusch och lite knäckemackefrukost så var jag ändå på väg till jobbet i -14 grader. En extra scarfs fick skydda min ömma hals och många koppar te med honung har slunkit ner idag.
Idag är mina trogna kompanjoner en tekopp, en toalettrulle och en arme av halstabletter.

Men åh, varför kan jag inte få vara frisk för? Men jag är hellre sjuk över nyår än när vi åker till London, för tills på måndag borde jag väl bli frisk?

Så det är det jag har gjort idag, kraxat på kunderna och köpt impregneringspray till mina skor. Ögnade några butiker efter en festklänning till nyår men där var det tomt. Eller ja, det va inte tomt, där var fullt med rea-galna människor som drog och slet i allt och inget och där var tonvis med kläder jag inte ville ha.

Nu längtar jag till i morgon, då åker vi upp till Eskilstuna och det ska bli så mysigt att träffa Daniels familj igen. Sist vi träffades var ju på bröllopsdagen och den dagen försvann ju så fort att man knappt hann med att säga hej.

Nu ska jag packa, skepp å hoj!

tisdag 28 december 2010

Bröllopsbilds pyssel!

Det är inte så många som inte vet att jag älskar att pyssla. Till bröllopet pysslades jag hur mycket som helst, jag pysslade så att fingertopparna trillade av och efteråt ville jag inte pyssla på minst ett år. Det gick kanske en vecka sen var jag i gång igen.
Nu runt jul är det ju dessutom pysselsäsong. En hel del julklappar har pysslats ihop och just nu är detta mitt projekt:


Bröllopsbilden ramas in och på glaset graverar jag in våra namn och bröllopsdatumet. Det blir en perfekt julklapp till våra föräldrar!

Här har ni förresten vår officiella bröllopsbild. Den dagen gick så förfärligt fort och allt som finns kvar är våra minnen men de lär ju å andra sidan räcka för en hel livstid!

Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra med min brudklänning, vad tycker ni?

Jag har ett beroende som inte är som alla andra, jag är beroende av att pyssla. Jag har alltid något nytt projekt på gång och jag hinner knappt bli klar innan jag börjar på något annat projekt. Nu innan jul har jag gjort en massa julsmycken som jag gett bort i julklapp. Jag har även målat en hel del. Nu håller jag på och graverar glaset på ramar som vi använder för att rama in en bröllopsbild.




Aslan, skor och London

Jag överlevde alltså min 27:e födelsedag. Efter vår lilla shoppingrunda (där vi inte direkt shoppade något ändå) så åkte vi hem. Daniel hade "pyntat" vår hall med serpentiner och skrivit "Grattis 27år" och "världens bästa fru" på väggen. Eller ja, inte direkt på väggen utan på papper som han satt upp på väggen.
Vi gjorde lite mat, kollade på film och drack lite "födelsedagsdrinkar". Jag fyller ju år, då måste man få dricka lite sprit! Jag dricker ju ändå nästan aldrig annars så en liten drink var jag värd trotts att det var måndag.
Sen en snabbdusch och så sängen, som vilken måndag som helst. För som vanligt så kommer det ju en dag dagen efter också.

Min mamma ringde och gratulerade sen berättade hon att de varit tvungen att avliva sin katt. Han hade problem med njurarna och gick inte att rädda. Deras katter är precis lika gamla som våra så det känns lite extra sorgligt. Men mammas andra katt får vara hemma hos min syster så att han får lite sällskap. Och på torsdag kommer alla våra katter ner för att spendera två veckor med honom.
Kattkalas utan Aslan . Men nu har han i alla fall inte ont längre.


Idag gick jag även och köpte ett par nya skor till mig. Det får bli min födelsedagspresent till mig själv. Egentligen kunde det till och med bli Daniels födelsedagspresent till mig, eftersom jag inte fått någon utav honom.
Jag verkligen hatar de skorna jag har, de är fula och för stora och jag vägrar att ha dem när vi åker till London!

Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till London!Det är två år sedan som vi var där sist, fattar inte att tiden kan gå så fort!

måndag 27 december 2010

Bara 3 år kvar tills 30.

Nu är julen förbi och nyår knackar på dörren.
Jag vet att jag har varit en mycket dålig bloggare på senaste tiden. Det har varit mycket på jobbet, mycket på fritiden och mycket hela tiden. Ingen ro och ingen vila och efter en mycket mysig men kort julhelg är man tillbaka på jobbet igen.
Men det är inte vilken jobb-måndag som helst utan idag är faktiskt min födelsedag! Det har inte märkts så mycket än, de sjöng för mig på jobbet vilken var mysigt så klart och några grattis-sms har trillat in och ett sms från min pappa där han frågade hur gammal jag blir idag, inte bara jag som förtränger min ålder tydligen.

Fick i alla fall en fin födelsedagspresent av min familj:
Jag fick den redan på julafton faktiskt. Jag ville helst spara den och öppna den idag men det fick jag inte. Har redan hunnit använda den 3 gånger, en mycket uppskattad present. Fick ett presentkort på Hemtex från mina svärföräldrar med. Praktiskt och bra, av någon anledning behöver vi nämligen alltid nya sängkläder. Men inga paket för mig att öppna idag, så är det att fylla år i mellandagarna. Story of my life.

Jag har inte riktigt fått några födelsedagskänslor än, får se om de infinner sig senare idag men jag tvivlar på det. Jag och Daniel skall åka till ÖoB och byta några ramar och sen ska vi bara hem. Då kommer jag sucka lite över att jag inte orkar laga någon mat som vanligt, för den lär ju inte vara i ordning gjord ens på min födelsedag.

Nä fy, jag tror jag är lite födelsedagsdeprimerad.

torsdag 9 december 2010

Sötaste frieriet ever?

Jag kan av någon anledning inte sluta surfa runt på bröllopssajter och på wedinator.com finns en del roliga blandade med vackra. Men den här bildserien tog verkligen priset, det måste vara det sötaste frieriet jag någonsin har sett!


För något år sedan när jag och Daniel var i London var vi ute på en kvällspromenad. Vi gick först längst vattnet och sedan över en bro, precis när vi är vid mitten av bron och man ser London Eye, Big Ben och glittret från staden, så går vi förbi ett annat par som står och njuter av den vackra utsikten. Helt plötsligt går mannen ner på knä och tar fram en ask och friar till sin tjej, som såklart börjar gråta.
Det var så sjukt romantiskt att jag höll på att smälla av faktiskt. Tror det smittade av sig lite på oss för sen gick vi till hotellet och tog ett mysigt bubbelblad tillsammans.

Om några veckor ska vi åka till London igen, längtar så!